Dekorasyon Fikirleri

Evlerini güzelleştirmek isteyenler için güzel dekorasyon yapmanın püf noktaları ve inceliklerini sizler için derledik.

1)Salonunuzu yada yatak odanızı renklendirmek için süsleyici yastık ve örtüleri seçenek edebilirsiniz. Mobilyalarınıza uyan örtülerle evin havasını değiştirip renk katabilirsiniz.

 2)Odanıza beğendiğiniz ressamların tablolarını asarak kişiliğinizi orataya çıkarabilirsiniz. Duvara ayna asmak isterseniz aynayı hoş bir manzara veyahut enteresan bir objeyi görebilecek şekilde yerleştirmeniz farklılık yaratacaktır.

 3)Lambalar sizce de çok eskilerde kalmadı mı? Yeni ve çağdaş tasarımı olan aydınlatmalarla odanıza değişik bir görünüm hakim olabilir. Yatak odalarınıza koyabileceğiniz abajurlar ise ortamı güzelleştirecektir.

 4)Çiçekler her zaman bulunan yere ayrı bir soluk getirir. Tercihim canlı nebatları seçmenizdir ancak bu konuda kendinize güvenemiyorsanız suni çiçeklerle de bu tesiri yakalayabilirsiniz. Hem artık bazı suni çiçeklerle gerçekleri ayırt edilemez hale geldi.

 5)Odanızdaki fazla eşyalar istenmeyen bir görünüme kapı aralayacak ve tüm enerjinizi alacaktır. Kağıt, oyuncak gibi fazlalıklarınızı ortadan kaldırmak için gizleme alanları oluşturun.

 6)Günümüzde parkeler yada laminantlar hakim olsa dahi halının yerini hiçbiri tutamamıştır. Halı haneye sohbet havası katacaktır. Küçük ve mobilyalarınızla uyan halıyı salonunuzda orta sehpanın altına koyarak farklılık yaratabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © İkea Ürünleri - İkea Mobilya Modelleri - Mutfak Dekorasyon - İkea Mutfak Design by